اخبار و مقالات معماری و شهرسازی - انجمن مفاخر معماری ایران

به تازگي بحثهاي پيرامون يك اقامتگاه بومگردي در جزيره هرمز موجب واكنشهايي ميان موافقان و مخالفان اين پروژه شد كه البته تازگي نداشت، درواقع چيزي كه اهميت دارد و در حال فراموشي است،

در این مطلب به موضوع پیاده راه اشاره داشته و در ابتدا لازم می دانم توضیح جامعی از این واژه بیان کنم و سپس به دیگر توضیحات در این خصوص بپردازم.

مقاله برداشت آزاد از مقالات در مورد پست مدرن يا پست مدرنيته ميباشد كه توسط صاحب نظران به رشته در دنياي فعلي راديو وتلويزيون واينترنت وبطور كلي رسانه ها اثر مستقيم بركار وزندگي ما انسان ها داشته كه شايد برخي از ما چندان اطلاعي از آن نداشته باشيم كه دراين مقاله نظرات فلاسفه ودانشمندان در زمينه اثرات مستقيم آنهابي
اين ان مي شود.

در این نوشتار می خواهم به توضیح کوتاهی در خصوص شهر شهروندمدار بپردازم و مختصر توضیحاتی راجع به خصوصیات شهر شهروندمدار ارائه نمایم. ابتدا می بایست با مفهوم شهر آشنا شویم.

با صدور اعلامیه استقلال در سال۱۷۷۶ نخستین ساختار سیاسی آمریکا با تاکید بر اصل حاکمیت مردم و بهصورت کنفدراسیونی مرکب از ۱۳ ایالت مستقل در قالب یک دولت ملی تجلی یافت. اتحاد دولتهای مستقل آمریکا در تداوم وحدت پیشین بین کلونیها این بار بهصورت دولتهایی در سیستم کنفدراسیون با محوریت «دولت کنفدرال» شکل گرفت. اما روندی که متعاقب استقلال آمریکا به وجود آمد بیشتر منجر به شکلگیری شبهدولتهای سیزدهگانهای شد که درصدد جانشینی مهاجرنشینهای سابق بود.

نظامنامه انتخابات صنفی در انتخابات دوره دوم قانونگذاری مجلس شورای ملی کنار گذاشته شد و به سبب رویدادهای سیاسی، نظامنامه انتخابات دو درجهای جایگزین آن شد. برای این منظور کمیسیون ویژه تدوین نظامنامه از شانزده تن با گرایشهای گوناگون سیاسی و فکری تشکیل شد. در کنار این کمیسیون افراد و انجمنهای گوناگون دیگری نیز به تهیه و تدوین نظامنامه انتخابات پرداختند و آنها نیز میکوشیدند

ادوارد کالستون سوداگر انگلیسی و عضو محافظهکار پارلمان بود که در حوزه اقیانوس اطلس به تجارت برده پرداخت. مجسمه او که از سال ۱۸۹۵ در بریستول بود در نهایت و در جریان اعتراضات «جان سیاهان مهم است» در سال جاری از سوی معترضان ضد نژادپرست پایین کشیده و به رودخانه انداخته شد.

مجلس اول شورای ملی ایران (۱۳۲۶-۱۳۲۴ق) نخستین تجربه نظام پارلمانی در ایران بود که توانست برای تبیین حقوق اساسی مردم ایران گامهای اولیه و مهمی را بردارد. اما این حقوق که ما از آن با نام حقوق اساسی یاد کردیم، چه بود؟ آیا مجلس موفق به تبیین آن شد؟ آیا فقط در محدوده نظری تبیین حقوق باقی ماند یا در تثبیت و اجرای آن نیز موفق بود؟ با توجه به عرف و سنتهای دینی رایج زمان، اساسا چنین امکانی برای مجلس اول وجود داشت؟

. «فلسفه» و «تاریخ»، دو عامل «تعینبخش» در جهتگیری انسانها هستند؛ چرا که این دو رشته معرفتی، وظیفه «تبیین مفاهیم و شاکله اصلی» دیگر دانشها را به عهده دارند. این دو رشته؛ یعنی فلسفه و تاریخ «تقدسشکن و یقینشکن» هستند، پس یک حالت «نسبیت» ایجاد میکنند و سپس یک جهت را ترسیم میکنند. بنابراین جوامع، با وجود این دو دانش و چگونگی این دو، شکلهای گوناگونی به خود میگیرند.