مراسم بزرگداشت روز حافظ

کتابخانه و موزه ملی ملک برگزار می‌کند: *سخن حافظ از شرق تا غرب عالم* به مناسبت روز بزرگداشت حافظ شیرازی. سخنرانان: پروفسور بلرام شوکلا (شاعر و کاردار فرهنگی هند) دکتر احسان‌الله شکراللهی (شاعر و مدیر انتشارات کتابخانه مجلس شورای اسلامی) علیرضا دولتشاهی (لهستان‌شناس) نوشاد رکنی (نسخه‌پژوه) سه‌شنبه ۱۷ مهر ماه 1403 ساعت ۱۴ آمفی‌تئاتر کتابخانه و موزه ملی ملک

۱۴ مهر ⁧روز تهران⁩ است

 ۱۴ مهرماه سال ۱۲۸۶ هجری شمسی در اولین دوره مجلس شورای ملی که بعد از مشروطیت تشکیل شد، از شهر تهران به عنوان دارالخلافه نام برده شد و برای اولین بار شهر تهران به صورت قانونی به عنوان پایتخت معرفی شد

مدرسه بهاره «تاریخ هنر، مکتب تهران»

سخنرانان مدرسه اول: اسکندر مختاری طالقانی  داریوش مودبیان محمدرضا شرایلی تورج ژوله مجتبی آقایی دبیران جلسات: مهرشاد کاظمی محمد بی طرفان  از شنبه ۲۲ لغایت ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، ساعت ۲۰  آدرس جلسات در بستر فضای مجازی: http://meet.google.com/xtp-eyqn-mtw برای شرکت کنندگان در این جلسات مدرک معتبر صادر می شود. ضمنا یک تور رایگان نیز در نظر گرفته شده است. انجمن ایرانی…

وعده شیرین برای آب شیرین

وزارت نیرو از عملکرد برق‏‏‌آبی خود گزارش می‌دهد در حاشیه نمایشگاه دستاوردهای دولت در دوسال اخیر، وزارت نیرو و به‌طور شاخص سخنگوهای صنایع برق و آب کشور از عملکرد خود گزارش کاملی ارائه کردند که شاخص‌‌‌ترین مباحث آن مربوط به انتقال آب از دریای عمان و خلیج‌فارس به استان‌‌‌های جنوبی و شرقی کشور بود. در این نشست‌‌‌های خبری که مصطفی…

کفش چرمی ۳۵۰۰ ساله!

قدیمی‌ترین کفش چرمی جهان با قدمت حدود ۳۵۰۰سال در ارمنستان کشف شده است. این کفش که در سال۲۰۱۰ کشف شد، قدیمی‌ترین کفش چرمی است که در جهان ساخته شده و عجیب آن است که مشابه کفش‌های امروزی است. کارشناسان معتقدند که این کفش در عصر مس ارمنستان ساخته شده است. نکته عجیب‌تر در این کفش این است که طول آن…

شرح سفر حیرت انگیز با هدف صلح

ترجمه فرانسوی سفرنامه «برادران امیدوار» رونمایی شد رونمایی از ترجمه فرانسوی سفرنامه «برادران امیدوار» با حضور ژان لویی اوزوات، مترجم کتاب و عیسی امیدوار برگزار شد. عیسی امیدوار در این مراسم به بیان دلایل و نحوه سفر ۱۰ساله خود به دور دنیا پرداخت و در ادامه مترجم فرانسوی سفرنامه «برادران امیدوار»، با تاکید بر شعار جهانی این دو برادر با…

دزفول، ‏‏‌ پس از ثبت جهانی

فاطمه باباخانی ثبت جهانی دزفول به عنوان شهر جهانی کپوبافی در شورای جهانی صنایع دستی یکی از خبرهای خوش در حوزه میراث فرهنگی و گردشگری است. گردشگری به این جهت که دزفول با جاذبه‌های فراوانش نسبت به سایر شهرهای این استان، ‌‌‌ کمتر شناخته شده است. البته در موضوع صنایع دستی، دزفول در استان خوزستان تنها نیست و سایر شهرهای…