یکصد و نود و هفتمین گفتمان هنر و معماری
نشست ششم
با برگزاری نشست ششم «یکصد معمار, یکصد انتخاب»، از نیمه راه پر تلاشِ معرفی آثار برتر معماری معاصر ایران عبور میکنیم. تا کنون، ۴۷ اثر برتر معماری ایران معرفی شدهاند. هرچه پیشتر میرویم، ذخایر و نفایس دیگری از داشتههای معماری معاصر ایران معرفی میشوند. مخاطبان نشست ششم، تایید خواهندکرد آثار ارائهشده در این نشست، برای اکثریت قریب به اتفاق آنها ناشناخته یا فراموششده بودهاند. با گذر از این پنج نشست تاکنون، امروز به جرات و با اطمینان میتوان گفت در این سرزمین، در همین چند دهه گذشته، معماریهای ناب زیادی خلق شدهاند که متاسفانه برای معماران و دانشجویان جوان ما ناشناخته مانده است .
نشست ششم آخرین نشست یکصد معمار، یکصد انتخاب در سال ۱۳۹۴ خورشیدی است. نشست هفتم در نیمه دوم اردیبهشتماه سال آینده برگزار خواهدشد. تلاش خواهدشد، اگر فرصت شود، گزارش کوتاهی از نتایج پنج نشستِ اول ارائه شود تا مخاطبان برنامه، تصویر کاملتری از آنچه که در سال ۹۴ گذشتهاست داشتهباشند.
در حاشیه نشستِ ششم، برنامه «کتاب برای کتاب» نیز کلید خواهدخورد و امیدواری زیادی هست که همین برنامه، خود بخشی از کلیت «یکصد معمار، یکصد انتخاب »شود. لازم است یادآوری شود تلاش مستمر برای تدوین تدریجی و مداوم متنهای سخنرانیهای انجامشده تا کنون ادامه دارد و انرژی فراوانی برای تبدیل متنهای سخنرانی به متنهای مدون مصروف میشود. انتظار میرود با تدوین متنها، در پایان نشستها، آمادگی کامل برای چاپ و انتشار «کتاب یکصد معمار، یکصد انتخاب» بوجود آید. واکنش مخاطبان و دستاندرکاران حرفه، موید اشتیاق فراوان برای انتشار این کتاب است.
در نشست ششم، آثار تازهتر و کمتر شناختهتر زیبایی معرفی خواهند شد که برای عمومی اهالی حرفه و بویژه برای دانشجویان جذاب و آموزنده خواهدبود. این معرفیها توسط افشین اخلاصپور، رضا بهبهانی، محمدرضا حائری، داریوش زمانی، اردشیر سیروس، مهدی فروغمند اعرابی، خوبچهر کشاورزی، محسن میردامادی،حسین ناصری، محسن وفامهر و ترانه یلدا انجام خواهدشد.
طبق معمول برنامه راس ساعت ۱۶ شروع خواهدشد. برنامه آشنایی و تهیه کتاب در چارچوب برنامه «کتاب برای کتاب» در همین محل، از ساعت ۱۵:۱۵ دقیقه شروع میشود و انتظار میرود در ساعت ۱۶ تمام علاقمندان در سالن فرخی یزدی حضور داشته و آماده شروع نشست باشند.
زمان: چهارشنبه ۱۹ اسفند ماه ۱۳۹۴ از ساعت ۱۶ الی۱۸:۳۰
مکان: باغ موزه قصر ، خیابان شریعتی ، خیابان مطهری شرقی
گزارش کتاب برای کتاب – بخش اول
گزارش کتاب برای کتاب – بخش دوم