نشست “کندوان” اولین روستای گردشگری جهانی ایران
سه شنبه اول آبان 1403 خانه تاریخی حیدرزاده تبریز از ساعت 15 الی 17 لینک ورود به جلسه در پوستر درج گردیده است.
سه شنبه اول آبان 1403 خانه تاریخی حیدرزاده تبریز از ساعت 15 الی 17 لینک ورود به جلسه در پوستر درج گردیده است.
نویسنده : امیر جوانبخت – مدرس دانشگاه و محقق معماری و شهرسازی عضو هیات علمی دانشگاه آزاداسلامی متخصص بهینه سازی مصرف انرژی Javanbakht.urban@yahoo.com راهکارهای جهانی شدن معماری ایرانی این روزها در مورد جهانی شدن بحثهای بسیاری شده است و رویکردها و نگرشهای زیادی وجود دارد جهانی شدن معماری ما اصطلاحی است که دو روی سکه دارد و هر دو…
در متن بسیاری از طراحیهای دهههای ۳۰ و۴۰ دانشکده هنرهای زیبا تفکری خاص وجود داشت. بهطور کلی سه گروه عمده را میتوان تشخیص داد: گروه اول آثاری هستند که با احجام و اشکال ساده هندسی، در قالب مکعب، کار شدهاند گروه دوم آثاری هستند که احجام و فرمهای آنها کاملا آزادند و قید راستگوشه بودن ندارند؛ گروه سوم آثاری هستند…
با همکاری وزارت میراث و بنیاد مسکن انجام شد بسته اقدام مشترک وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی برای حفاظت و احیاء ۱۰۰روستای تاریخی و گردشگی و حمایت و توانمندسازی مردم در این روستاها برای اجرا ابلاغ شد. به گزارش ایرنا، اواسط فروردین ۱۴۰۲، علی دارابی قائم مقام وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایع دستی از…
کاخ گلستان که در فهرست میراث جهانی ثبت شده، ارگ حکومتی شاهان قاجار است. این مجموعه متشکل از چندین کاخ در زمان شاه عباس صفوی بنا نهاده شد اما رونق آن در زمان آغامحمدخان قاجار شروع شد. این ارگ حکومتی بیش از۱۳۰ سال مورد استفاده شاهان قاجار بود و در زمان پهلوی تا حد زیادی از آن حفظ شد. کاخ…
آشنایی با تاریخ و منابع بررسی تاریخی و شکوفایی فرهنگی در عهد سامانیان مرضیه سلیمانی(خورشید ) سامانیان سلسله ای از امرای ایرانی بودند که در فاصله ی سالهای ۲۷۹ تا ۳۸۹ هجری قمری در خراسان و نواحی شرقی ایران و بخشی از ایالات ساحلی خزر حکومت کردند. آنان فرزندان مردی ایرانی از مغان زرتشت بودند که در دهستان سامان- در…
علیرضا قهاری در گفت و گو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی صنوف مسکن ایران "صما" با بیان این مطلب اظهار داشت: چندی است که صحبت های بسیاری در مورد معماری ایرانی- اسلامی مطرح می شود اما هنوز هیچ طرح جامعی در این مورد ارائه نشده و در همین راستا انجمن مفاخر معماری ایران آمادگی دارد تا پیشنهادات خود را در…
سردرهای ایرانی ثبت شده از دریچه دوربین عکاسان ایرانی با برگزاری جشنواره عکاسی رواق منظر ماندگار می شود. کانون عکاسان ایران درنظر دارد با برگزاری جشنواره عکاسی از سردرهای ایرانی «رواق منظر» فرصتی فراهم کند تا عکس های گرفته شده از سردر خانه ها ی تار یخی و قدیمی علاوه بر غنی شدن آرشیوی از میراث کشور به حفظ میراث…
مدیرعامل سازمان پارک ها و فضای سبز شهر تهران از بازدید روزانه بیش از 20هزار نفر از باغ ایرانی پایتخت خبرداد. مختاری در بازدید از باغ ایرانی با اشاره به قدمت 150 تا 200ساله درختان این باغ گفت: باغ ایرانی از بوستان های منحصر به فرد تهران به شمار می آید. این باغ خانه مستوفی الممالک بوده و با توجه…
رئیس انجمن مفاخر معماری ایران با شعاری خواندن موضع گیری های کاندیداهای ریاست جمهوری در مقوله معماری ایرانی-اسلامی گفت: معماری ایرانی-اسلامی در ظاهر گرفتار شده است و کار به دست افراد غیر متخصص افتاده است. مهندس سید علیرضا قهاری در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی " ندای انقلاب " گفت:متاسفانه در مناظره هایی فرهنگی که کاندیداهای ریاست جمهوری انجام دادند بیشتر…